تاریخچه زیست بوم کسب و کار دانشجویی دانشگاه شیراز

در آغاز سال جاری مقام معظم رهبری با نامگذاری سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» بر راهبرد جهش تولید با محوریت و مشارکت مردم تاکید نمودند.  ایشان دراین باره می فرمایند: اگر ما بخواهیم جهش تولید داشته باشیم، بایستی اقتصاد را مردمی کنیم، باید پای مردم را به عرصه‌ی تولید به نحو محسوسی باز کنیم، موانع حضور مردم را برطرف کنیم. در بخش مردمی ظرفیّت های بزرگی وجود دارد. بنابراین به همت معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز و در راستای تحقق بخشیدن به منویات رهبر انقلاب و استفاده از زیرساخت‌های سخت افزاری و نرم افزاری موجود در دانشگاه برای حمایت از تولید و مشارکت اقتصادی جمعیت فعال دانشجویی، زیست بوم کسب و کار دانشجویی دانشگاه شیراز با شعار هر دانشجو یک مهارت طراحی و در مرداد ماه 1403 راه اندازی شده است.

جشنواره کمد و چرتکه

در حال حاضر جشنواره کارآفرینی و تولیدات دانشجویی چرتکه با هدف ایجاد درآمد برای دانشجویان و زمینه‌سازی برای کارآفرینی پس از دانش آموختگی زیر نظر معاونت فرهنگی دانشگاه شیراز به صورت سالانه برگزار می͏گردد. در این رویداد دانشجویان، محصولات تولیدی خود را در نمایشگاه عرضه کرده و دانشگاه خدماتی در حوزه آموزش و تولید محصئلات ارائه نمی کند.

معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری رویداد کار، مهارت و نوآوری دانشجویان دختر (کمند) را برای ارتقا مهارت و توانمندی دختران برنامه ریزی نموده اند. این رویداد که با محوریت توانمندسازی دختران دانشجو و حمایت از ایده ها و طرح های نوآورانه آنها انجام گرفته است، به میزبانی دانشگاه شیراز در سطح استان فارس برگزار می گردد. در این طرح علاوه بر ایجاد بستر عرضه محصولات، خدمات آموزش های لازم جهت اشتغال و کارافرینی به دانشجویان ارایه می گردد. شناسایی توانمندی و مهارت های دانشجویان دختر، تقویت خودباوری، ایجاد و حفظ کسب و کارهای نوپا و توسعه ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت از اهداف رویداد کمند بوده و رویداد در هفت محور صنایع دستی، گردشگری، پوشاک، فناوری و مهندسی، کشاورزی و صنایع غذایی، کارآفرینی اجتماعی، صنایع خلاق و فرهنگی برگزار می شود.

رونمایی از چهار طرح فرهنگی دانشگاه شیراز

چهار طرح فرهنگی دانشگاه شیراز شامل پژوهشکده دانشجویی، زیست‌بوم کسب‌وکار دانشجویی، طرح تشویقی‌ترویجی کتابخوانی «ویتامین ک»، مرکز آموزش‌های فرهنگی، هنری مهارتی «مهراد»، با حضور معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رونمایی شد. ادامه . . .

افتتاح دفتر زیست‌بوم کسب‌وکار دانشجویی و مرکز آموزش‌های فرهنگی، هنری مهارتی مهراد

همزمان با سفر معاون فرهنگی وزیر علوم، دفتر زیست‌بوم کسب‌وکار دانشجویی و مرکز آموزش‌های فرهنگی، هنری مهارتی مهراد دانشگاه شیراز افتتاح شد.
به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شیراز، آیین گشایش دفتر زیست‌بوم کسب‌وکار دانشجویی و مرکز آموزش‌های فرهنگی، هنری مهارتی مهراد دانشگاه شیراز صبح چهارشنبه ۳مردادماه ۱۴۰۳، با حضور معاون فرهنگی وزیر عتف و هیئت‌همراه برگزار شد.  ادامه . . . .

افتتاح ارم‌گالری

با حضور معاون فرهنگی وزیر علوم، فروشگاه محصولات و دست‌ساخته‌های هنری دانشجویان دانشگاه شیراز با نام ارم‌گالری (واقع در بولوار ارم، نبش کوچه ۵) افتتاح شد.  ادامه . . .